Kastrol nabízíme celkem v šesti velikostech až do objemu 32,5 l. Výrobek je z kvalitní nerezové oceli 18/10 (18% Chrom, 10% Nikl), což zaručuje dlouhodobou výdrž, vysokou...
Vaření, dušení, restování – od zeleniny až po maso, ale i polévky omáčky a různé krémy, pudinky. Kastroly a hrnce Paderno jsou pro takové vaření ideální. Nabízíme Vám je v...
Vybírat můžete z pěti velikostí hrnců s poklicemi (od 1,5 do 9 l), nabízíme i varianty bez poklic. Hrnce jsou kompletně nerezové (vnitřní vrstva 18/10- 18% Chrom, 10% Nikl;...
Pařákový hrnec je nezbytnou součástí vybavení každé kuchyně. Využijete ho pro ohřev klasických českých knedlíků, ale i pro přípravu ovocných kynutých knedlíků, úpravu zeleniny a...
Vybírat můžete ze čtyř velikostí hrnců, nabízíme i varianty bez s poklicemi. Hrnce jsou kompletně nerezové (vnitřní vrstva 18/10- 18% Chrom, 10% Nikl; vnější 18/0) a lehce...
Tento větší rendlík (3,5 l) s poklicí z nabídky řady Culinox je uvnitř nerezový (18/10- 18% Chrom, 10% Nikl) z vnějšku měděný (skvělé vedení tepla). Je ideální pro přípravu i...
Hrnec střední velikosti nabízíme celkem v šesti velikostech až do objemu 42,5 l. Je však vyšší než kastrol, proto se hodí na vaření větších kusů masa, ale i většího množství...
Jednoduché pečení a zapékání s nízkým pekáčem, který nabízíme ve třech variantách a lze k němu dokoupit odpovídající poklici. Pekáč je vyroben z kvalitní nerezové oceli (18/10-...
Pařákový hrnec je nezbytnou součástí vybavení každé kuchyně. Využijete ho pro ohřev klasických českých knedlíků, ale i pro přípravu ovocných kynutých knedlíků, úpravu zeleniny a...
Dvě velikosti hrnců s poklicemi (3,5 a 6,5 l), uvnitř nerezové (18/10- 18% Chrom, 10% Nikl) z vnějšku měděné (skvělé vedení tepla). Hrnce jsou opatřené vícestupňovou a dobře...
Hrnec Premium na špagety se skládá ze třech dílů: z hrnce, z vnitřní vložky do které se vkládají těstoviny a z pokličky. Všechny části do sebe dokonale pasují a díky tomu...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací