Kotouče na ozdobné řezy pro krájení syrových a vařených druhů kořenové zeleniny a bulevnin jako celeru, červené řepy, mrkve atd. 4,0 mm tloušťka řezu, výkon cca 120 kg/hod
Válec na proužky - pro jemné strouhané produkty z různých druhů ovoce a zeleniny jako bulevnin, jablek, okurek, ředkviček, kapusty, a dále pro zpracování ořechů, mandlí,...
Válec na proužky - pro jemné strouhané produkty z různých druhů ovoce a zeleniny jako bulevnin, jablek, okurek, ředkviček, kapusty, a dále pro zpracování ořechů, mandlí,...
Válec na proužky - pro jemné strouhané produkty z různých druhů ovoce a zeleniny jako bulevnin, jablek, okurek, ředkviček, kapusty, a dále pro zpracování ořechů, mandlí,...
Válec pro pasírování a vytváření kaší. K přípravě polévek, omáček, čokoládových hmot, bramborové kaše, jablečného pyré atd. 1,0 mm průměr otvorů, výkon cca 250 kg/hod 1,5 mm...
Model MST - stabilní nerezová trubková konstrukce, 3 patky s otvory pro stacionární upevnění. Rozměry (h x š x v) .......980 x 770 x 620 mm model je možné doplnit o odkládací...
Strouhací válec pro strouhání syrových brambor, různých druhů ovoce a zeleniny. 2,0 mm tloušťka řezu, výkon cca 200 kg/hod 3,0 mm tloušťka řezu, výkon cca 350 kg/hod 4,0 mm...
Kotouče na ozdobné řezy pro krájení syrových a vařených druhů kořenové zeleniny a bulevnin jako celeru, červené řepy, mrkve atd. 6 mm tloušťka řezu, výkon cca 150 kg/hod
Válec na proužky - pro jemné strouhané produkty z různých druhů ovoce a zeleniny jako bulevnin, jablek, okurek, ředkviček, kapusty, a dále pro zpracování ořechů, mandlí,...
Válec na proužky - pro jemné strouhané produkty z různých druhů ovoce a zeleniny jako bulevnin, jablek, okurek, ředkviček, kapusty, a dále pro zpracování ořechů, mandlí,...
Válec na proužky - pro jemné strouhané produkty z různých druhů ovoce a zeleniny jako bulevnin, jablek, okurek, ředkviček, kapusty, a dále pro zpracování ořechů, mandlí,...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací