Pizza pec BASIC MEDIUM 44

Kód: 7330612
Neohodnoceno
Značka: PRISMAFOOD
31 600 Kč 38 236 Kč včetně DPH
Není skladem
Dvoukomorová elektrická pizza pece řady BASIC MEDIUM. Snadné a přehledné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení výkonu spodních a horních těles v komoře případně vypnutí spodního, nebo horního tělesa. Pece jsou vybaveny analogovým...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dvoukomorová elektrická pizza pece řady BASIC MEDIUM. Snadné a přehledné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení výkonu spodních a horních těles v komoře případně vypnutí spodního, nebo horního tělesa. Pece jsou vybaveny analogovým teploměrem,a termostatem do 500°C, vnitřním osvětlenímkomory. Provedení s nerezovým čelem, kvalitní izolací a opláštění v laku.

Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů.
Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.

 

  • Ovládání: mechanické
  • Kapacita: 4+4ks (Ø 32cm)
  • Komora: 660x660mm (2x)

 

Doplňkové parametry

Kategorie: LINIE BASIC
Napájení:: 400 V
Příkon:: 9,4 kW
Příkon těles spodních:: 2 × 2 350 W
Šířka:: 990 mm
Hloubka:: 871 mm
Výška:: 745 mm
Provedení:: nerezové čelo a dveře
Možnost využití komory pro:: -
Regulace teploty pro každou komoru:: ano
Hmotnost:: 117 kg
Příkon těles horních:: 2 × 2 350 W
Rozměr komory:: 660 × 660 × 140 mm
Plné dveře:: ne
Ovládání:: elektomechanické
Pizza průměr:: do Ø 32 cm
Počet komor:: 2
Prosklené dveře:: ano
Provedení komory:: šamotové dno
Regulace teploty:: 50 - 500°C
Teploměr:: 2x analogový
Vniřní osvětlení:: ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: